HPZC 24

Overtuigend Zaandijk MO15 wint Reduzs Zaanstad Girls Cup 🏆

Tijdens deze editie van de Zaanstad Cup wordt er ook voor de eerste keer de Reduzs Zaanstad Girls Cup georganiseerd. Deze week komen de Zaanse teams van de MO11 t/m MO17 + de VR30+ op het complex van zvv Zaandijk in actie

Acht teams kwamen donderdag in actie en net als de voorgaande toernooidagen was het weer zeer druk langs de velden met familieleden en (jeugd)voetballiefhebbers. Tijdens de poule wedstrijden werd er fanatiek gestreden voor een zo’n goed mogelijke eindklassering. De toeschouwers konden dan ook weer volop genieten van de vele mooie duels, doelpunten en acties.

KFC B en Zaandijk A bleven puntloos in de groepsfase en de onderlinge strijd om de 7e plaats, werd gewonnen door KFC B. Assendelft liep op doelsaldo de kruisfinales mis, maar werd door een overwinning op de andere nummer 3 WSV’30 uiteindelijk 5e. De strijd om de 3e/4e plaats ging tussen Sporting Krommenie en KFC MO13 (winnaar Girls Cup MO13), dat op het laatste moment inviel voor een ander team. In een spannend duel was het uiteindelijk Sporting dat de 3e plaats na een nipte zege wist te bemachtigen.

In de finale stonden de winnaars van de poules en de kruisfinales tegenover elkaar. Waar iedereen een spannende en gelijkwaardig wedstrijd verwachtte tussen de 2e sterkste ploegen van de avond, was het Zaandijk B die de finale met grote overmacht wist te winnen. KFC A dat eerder nog indruk maakte, kwam er niet aan te pas en via enkele prachtige doelpunten werd het uiteindelijk 6-0 voor Zaandijk B. De winnaar wist uiteindelijk alle wedstrijden te winnen, zonder maar ÊÊn tegentreffer te incasseren.

Klik hier voor alle uitslagen, standen en programma’s van de Reduzs Zaanstad Girls Cup