HPVVZC 21

Foto’s eerste avond FEBO Zaanstad Cup

Gisteren was na bijna 30 jaar dan eindelijk de start van weer een editie van de FEBO Zaanstad Cup, ditmaal georganiseerd door SportsGen. Het was op de eerste dag meteen al een drukte op het complex van WSV’30 met een samenkomst van (oude) bekenden.

Ondanks de harde wind waren er zeker meerdere wedstrijden / teams leuk om naar te kijken en vielen er al de eerste verrassingen te noteren. 

Vanavond vallen de beslissingen in de diverse poules. In poule A Heren lijkt de strijd voor de halve finale tussen WSV’30 en Saenden te gaan of kan Rood Wit Zaanstad nog een rol spelen? In poule B Heren staat Fortuna W. (zat) met 6 punten bovenaan, maar zij moeten nog wel tegen nr 2 Hercules Zaandam. En kan Knollendam in deze poule weer voor een stunt zorgen?!? Bij de Vrouwen is het WSV’30 dat 6 punten heeft, maar zijn KFC (zat) en Zaandijk nog niet helemaal kansloos voor de finale.

De overige poules spelen donderdag en vrijdag hun wedstrijden. Zaterdag volgt dan de grote finale dag waarop alle teams in actie zullen komen.

Mocht je vanavond komen kijken naar de wedstrijden, kom dan vooral met de fiets in verband met de drukte / parkeermogelijkheden. Kun je niet langskomen, hoef je evengoed niets te missen. Gedurende de speelavonden worden de uitslagen en standen namelijk steeds bijgewerkt.


Laatste Zaanstad Cup 2021 publicaties