HPVVZC 21

Zaanse Selectie Vrouwen bekend gemaakt

Al weer ruim drie maanden geleden werd op het complex van WSV’30 een zeer geslaagde FEBO Zaanstad Cup 2021 afgewerkt. Het toernooi werd uiteindelijk gewonnen door de vrouwen van KFC (zon),  nadat ze na penalty’s in de finale te sterk waren voor WSV’30. Bij de heren werd vv Assendelft de winnaar nadat ze in de eindstrijd Fortuna W. (zat) met 3-1 hadden verslagen. 

Tijdens de wedstrijden werden de spelers en speelsters beoordeeld door een team van scouts met (Zaanse) voetbal coryfeeën. De scouts stonden onder leiding van Edwin Gorter en bestond verder uit Ton Faber, Raymond Hoek, Bert Weijer, Marcel Halewijn, John Roos, Ron Pos, Martin de Groot, André Ris, Tom Grootjen, Allyne de Wit en Mitchel Haijen.  De scouts selecteerden op basis van hun rapporten spelers en speelsters voor de Zaanse Selectie.

Terwijl de heren inmiddels al hun wedstrijd hebben gespeeld tegen de JO18 van AZ, duurde het bij de vrouwen door diverse omstandigheden iets langer. Maar vandaag is door Ed Kuijper van organisator SportsGen de Zaanse Selectie voor vrouwen bekend gemaakt. KFC is hofleverancier met maar liefst 10 speelsters.

De Zaanse Selectie zal zoals al eerder aangekondigd in actie komen tegen de beloften van Telstar. De wedstrijd wordt woensdag 20 oktober gespeeld in het BUKO stadion van Telstar en begint om 19.30 uur. Iedereen is van harte welkom om te komen kijken. De Selectie zal onder andere onder leiding staan van WSV’30 trainer Rene Oomen. Hieronder alle namen van de geselecteerde speelsters   

Keepers
Nolita van Nieuwpoort (WSV’30)
Wieske Jongens (KFC)
Speelsters
Eathon Brouwer (KFC)
Yndy Hoekstra (KFC)
Britt van Splunteren (KFC)
Rebecca Tiebesl (KFC)
Jameyra Axwijk (KFC)
Amber van Vliet (KFC)
Lisa Klinkenberg (KFC)
Lisa Stoop (KFC)
Milou Pauw (KFC)
Speelsters
Jaden Thijm (WSV’30)
Nomi Veldt (WSV’30)
Sophie Duijn (WSV’30)
Iris Dokter (WSV’30)
Lana Olij (WSV’30)
Nina Kuiper (zvv Zaandijk)
Amber Tania (zvv Zaandijk)
Betül Kurt (zvv Zaandijk)
Damla Burak (zvv Zaandijk)
Annelore Pieters (Blauw Wit W.)
Constance Pieters (Blauw Wit W.)

Laatste Zaanstad Cup 2022 publicaties