HPVVWSVZC 21

Complex WSV’30 klaar gemaakt voor FEBO Zaanstad Cup

Morgen is het dan zover en dan begint de FEBO Zaanstad Cup 2021. Nadat er afgelopen donderdag bij WSV’30 al de loting was voor de poulewedstrijden, zal er morgen hopelijk onder grote publieke belangstelling na bijna 30 jaar eindelijk weer afgetrapt worden voor het afsluitende Zaanse Voetbalfeest.

Het was vanmorgen weer een drukte op het complex van WSV’30 om er voor te zorgen dat alles voor de start van het toernooi goed geregeld is. De maandagochtendploeg van WSV’30 had niet alleen zijn handen vol aan het ophalen van oud papier, want dat gaat natuurlijk ook gewoon door, maar ook werd er onder andere het terras alvast klaar gezet, alles nog goed schoongemaakt en aangeveegd en werd er voor gezorgd dat de velden weer van de benodigde belijning voorzien waren. Ook aan het nieuwe A-veld werd nog met man en macht gewerkt om alles voor morgen op tijd klaar te krijgen.

Organisator SportsGen was ook aanwezig om met een groep medewerkers en stagiaires de drie velden rondom te voorzien van reclame doeken. Gezien de grootte van De Zaanstad Club (=de groep sponsors) bleek dat nog een flinke klus te zijn. Ook tussen het hang- en paswerk door, viel er ook op de achtergrond nog steeds het nodige te regelen voor de komende dagen. Zo werden er onder andere diverse persoonlijke uitnodigingen verstuurd, was het toernooiboekje binnen gekomen en werden er nog voorbereidingen getroffen voor de voetbalclinics van Streetkings voor de jeugdige toeschouwers op de finale dag as zaterdag.

Maar uiteindelijk was het complex, WSV’30 en de organisatie van de FEBO Zaanstad Cup er in ieder geval (zo goed als) klaar voor om er de komende dagen een geslaagd toernooi van te maken!  


Laatste Zaanstad Cup 2021 publicaties