ClubsHPZCFC

Groots Afsluitfeest alle leden ZCFC

Vandaag wordt er bij ZCFC een groot Afsluitfeest gehouden voor alle leden bij de club. Zoals bij de aankondiging aangegeven realiseerde het hoofdbestuur van ZCFC dat de vereniging door een roerige periode is gegaan en zij hebben dan ook een enorme waardering voor de steun en inzet van alle leden en vrijwilligers in de afgelopen maanden. Ze wilden dan ook graag op een grootse manier iedereen voor de zomerstop het clubgevoel van ZCFC nog meegeven.

In de ochtend werd een Mix toernooi gehouden voor de Mini’s t/m O017, afsluitend met drinken en eten voor alle spelertjes. Tijdens de wedstrijden zorgde de gratis ijsjes in ieder geval voor de benodigde verkoeling. Terwijl de kinderen nog volop aan het voetballen waren, werd er door de organisatie al nodige voorbereidingen getroffen voor vanmiddag. Vanmiddag is er namelijk het Mix Toernooi voor de O19 en alle senioren teams. Dat Toernooi wordt afgesloten met muziek van DJ Aart en Jeffrey Stappers. Ook zal er een nog een BBQ-Foodtruck langskomen dus ook vanmiddag / vanavond wordt er voor genoeg eten en drinken gezorgd. 

Vanavond is er tussendoor nog wel een korte onderbreking voor een officiële mededeling, want dan wordt door het hoofdbestuur de nieuwe hoofdsponsor bekend gemaakt. Dus, naast het stimuleren van het club-gevoel, timmert ZCFC ook op dat gebied goed aan de weg 


Laatste ZCFC publicaties