ClubsHerculesHP

Toernooideelname Hercules Zaandam in winterstop

Hercules Zaandam beleefde een zeer wisselvallige 1e seizoenshelft van de competitie in de 3e klasse zondag. Een goede start van de competitie met 9 punten uit 4 wedstrijden, werd gevolgd met een slechte serie van 3 duels waarin maar 2 punten gehaald en de ploeg zelfs wegzakte naar een plek in de middenmoot. De laatste 3 wedstrijden voor de winterstop werden echter weer geworden, waardoor het team van trainer Eric Heerings inmiddels terug te vinden is op een 3e plek met 20 punten uit 10 wedstrijden.

De eerste training ter voorbereiding op de 2e seizoenshelft is op dinsdag 10 januari en waar andere clubs kiezen voor een trainingskamp en/of oefenwedstrijden, zal Hercules Zaandam gaan deelnemen aan het Internationale Winter Cup in Duinrell. Het toernooi is van vrijdag 13 januari t/m maandag 16 januari en Hercules Zaandam is daarbij ingedeeld in een poule met Spakenburg, Limburgia en FC Breukelen.

De competitie wordt vervolgens hervat op 22 januari en heeft voor Hercules meteen 2 zware krakers op het programma. Eerst neemt Hercules Zaandam het namelijk op tegen nummer 2 VSV en een week later speelt het tegen nummer 4 Zwanenburg. Gezien de ambities van de club om te promoveren naar de 2e klasse zal er in deze wedstrijden meteen resultaat geboekt moeten worden, al is het maar om de aansluiting met koploper SVA, dat 6 punten meer heeft enigszins te behouden

Laatste Hercules Zaandam publicaties