ClubsHPSK

Sporting Krommenie speelt oefenwedstrijden in Spanje

Afgelopen zomer wist Sporting Krommenie zich met meerdere goede spelers en talenten te versterken en na een goede voorbereiding, waren de verwachtingen dan ook dat het team weer een rol zou kunnen spelen in de subtop van de 3e klasse zondag. Mede door langdurige blessures bij belangrijke spelers is dat tot nu toe er helaas niet uitgekomen.

Met maar 8 punten uit 10 wedstrijden staat Sporting Krommenie op een teleurstellende 11e plek . Aan het einde van het seizoen degraderen de nummers 12 en 13 en spelen de nummers 9, 10 en 11 nacompetitie. De achterstand op de veilige plek van nummer 8 RCZ is momenteel 5 punten, terwijl de voorsprong op nummer 12 Nieuw West Utd  maar 1 punt is, dat wel al 1 wedstrijd meer speelde. 

Na de winterstop staat er voor de de ploeg van Jordi van Beek, dat onlangs zijn contract verlengde bij de club, meteen een belangrijke wedstrijd op het programma. Het speelt dan thuis tegen nummer 6 TABA, dat net als RCZ 13 punten heeft. Een overwinning is al bijna noodzakelijk om de aansluiting met de middenmoot weer te vinden, zodat de weg omhoog ingezet kan worden. Ter voorbereiding op de 2e seizoenshelft start Sporting Krommenie 10 januari weer met trainen om vervolgens van vrijdag 13 januari tot en met 16 januari op trainingskamp te gaan naar Torremolinos in Spanje. Daar speelt het onder andere 2 oefenwedstrijden tegen Sportlust Glanerburg en VV Peursum       

Laatste Sporting Krommenie publicaties