ClubsHPSVA

SVA blijft in de winterstop in Nederland

SVA beleefde een zeer goede eerste seizoenshelft. De ploeg van Jeroen Beukman, die deze week zijn contract met een jaar verlengde is momenteel de koploper in de 3e klasse zondag. In 10 wedstrijden werd er maar 2 keer gelijk gespeeld en met 26 punten heeft het 3 punten voorsprong op de naaste belager VSV en 6 punten voorsprong op Hercules Zaandam en Zwanenburg.

De 1e periodetitel ligt met nog 2 wedstrijden te gaan dan ook voor het grijpen. Na de winterstop hervat SVA de competitie op zondag 22 januari met een thuiswedstrijd tegen nummer 4 Zwanenburg en een week later gaat het op bezoek bij nummer 12 Nieuw West United. Met de periodetitel zouden de Assendelvers in ieder geval verzekerd zijn van een plek in de nacompetitie, maar als je er zo goed voorstaat behoort zal het zeker tot het einde willen strijden voor directe promotie

Ter voorbereiding op de belangrijke herstart van de competitie worden er meerdere oefenwedstrijden gespeeld. Zaterdag 14 januari gaat SVA op bezoek bij 1e klasser FC Uitgeest en op dinsdag 17 januari wordt er op eigen complex geoefend tegen Jos/Watergraafsmeer. Tijdens het trainingskamp wordt er niet alleen getraind, maar ook een oefenwedstrijd gespeeld. (tegenstander op dit moment nog niet bekend). Het trainingskamp is van vrijdag 6 januari tot en met zondag 8 januari en vindt plaats in Mierlo, wat bekend staat om zijn prima (trainings)faciliteiten.

foto Michael Bruins

Laatste SVA publicaties