HPVVZC 21

Pouleindelingen FEBO Zaanstad Cup 2021

Donderdag avond was bij WSV’30 de loting voor de FEBO Zaanstad Cup 2021. Na bijna 30 jaar wordt er volgende week eindelijk weer gestreden om de felbegeerde cup. Wie lost bij de heren de laatste winnaar Hellas Sport af en wie wordt de eerste winnaar bij de vrouwen?

Vanaf ongeveer 19.00 uur werd het langzaam drukker op het complex van WSV’30 met alle afgevaardigden van de deelnemers en sponsors. Voordat de avond officieel werd geopend, ging deze grote groep eerst nog samen op de foto. Daarna volgde er nog een kleine quiz en rond 20.00 uur werd dan eindelijk begonnen met de loting. Het resultaat van de poule indelingen staat hieronder en leverde in ieder geval mooie affiches op bij zowel de heren als vrouwen. Tijdens de afsluitende borrel werd de loting nog uitvoerig besproken, maar was het ook vooral een gezellige samenzijn van vele voetballiefhebbers. Dat belooft in ieder geval veel goeds voor volgende week! 

Poule A Heren
OFC
WSV’30
Rood Wit Zaanstad (zon)
vv Jisp
Saenden
Poule B Heren
Hercules-Zaandam
FC Zaandam
Fortuna W. (zat)
vv Knollendam
Blauw Wit W.
Poule C Heren
Fortuna W. (zon)
SVA
Sp.Krommenie
Rood Wit Zaanstad (zat)
Zaandijk
Poule D Heren
Westzaan
FC Zaanstreek
RCZ
vv Assendelft
Poule A Vrouwen
Zaandijk
Blauw Wit W.
WSV’30
KFC (zat)
Hercules-Zaandam
Poule B Vrouwen
Rood Wit Zaanstad
Saenden
KFC (zon)
Telstar
SVA

Op dinsdag 6 juli en woensdag 7 juli spelen de poules A en B bij de Heren en poule A bij de vrouwen hun wedstrijden. Poule C en D bij de Heren en Poule B bij de vrouwen komen donderdag 8 juli en vrijdag 9 juli in actie. Op elke speeldag begint de eerste wedstrijd om 18.00 uur en de laatste wedstrijd begint om 21.20 uur. De wedstrijden duren 1 * 40 minuten

De finaledag op zaterdag 10 juli, waarop alle teams in actie zullen komen, begint om 10.30 uur. Om 12.30 uur zijn de halve finales bij de heren en de finales bij zowel de heren als de vrouwen beginnen om 15.30 uur.


Laatste Zaanstad Cup 2021 publicaties