ClubsHPKFC

KFC bereidt zich in Spanje voor op 2e seizoenshelft

Na een teleurstellende start van de competitie met 0 punten uit 3 wedstrijden wist KFC zich nog in de 1e seizoenshelft goed te herstellen. Uit de 8 daaropvolgende wedstrijden werden 19 punten behaald en in de laatste wedstrijd voor de winterstop werd de beladen derby bij Saenden overtuigend met 0-3 gewonnen.

In het algemeen klassement is de ploeg van trainer René Reijinga inmiddels opgeklommen naar de 4e plek met maar 2 punten minder dan koploper Vios W., al hebben zij nog wel een wedstrijd te goed. Door de goede reeks is KFC wel koploper in de 2e periode, na 3 wedstrijden is het de enige ploeg die nog geen punten heeft verspeeld. Maar de weg is nog lang aangezien de 2e periode uit 9 wedstrijden bestaat. De eerste stap kan op 22 januari gezet worden als de competitie met een uitwedstrijd bij nummer 3 Westfriezen wordt hervat.  

Ter voorbereiding op de 2e seizoenshelft zal KFC op donderdag 5 januari de training weer hervatten. Op woensdag 11 januari wordt er nog een oefenwedstrijd gespeeld bij Fortuna W (zat) voordat de selectie op vrijdag met ongeveer 50 man vertrekt voor een trainingskamp in Spanje. In Torremolinos zal er tot en met maandag vooral gewekt worden aan de sfeer en teambuilding met allerlei groepsactiviteiten en zullen er geen wedstrijden worden gespeeld. 


Laatste KFC publicaties