ClubsHPZaandijk

Trainingskamp en oefenwedstrijden voor Zaandijk

Ondanks dat zvv Zaandijk een enigszins teleurstellend verlopen 1e seizoenshelft in de 4e klasse zondag achter de rug heeft, biedt de 2e seizoenshelft nog volop mogelijkheden. Met 14 punten uit 10 wedstrijden staat de ploeg weliswaar op een 6e plaats en is de achterstand op beide koplopers Meteoor en Rood Wit Zaanstad aanzienlijk,  het gaat met nummer 3 Oosthuizen is nog steeds maar 3 punten.

Daarentegen moet de ploeg ook naar beneden kijken, door de verzwaarde degradatieregeling speelt namelijk de nummer 8 nacompetitie. De voorsprong op BSM is maar 2 punten, terwijl zij nog een wedstrijd tegoed hebben.   

Aangezien de poule maar uit 11 ploegen bestaat, wordt de competitie  pas op 5 februari hervat met een uitwedstrijd bij nummer 5 Spaarnwoude dat 1 punt meer heeft maar nog wel een wedstrijd tegoed. Dat kan dan ook meteen een cruciale wedstrijd worden voor de ambities van de ploeg van Christopher Manuputty voor de rest van het seizoen. 

In de winterstop neemt zvv Zaandijk nog deel aan het Kerst Zaans Zaalvoetbaltoernooi en op 1 januari komt de ploeg voor de gezelligheid in actie tegen oud Zaandijk voorafgaand de nieuwjaarsreceptie bij de club. Ter voorbereiding op de 2e seizoenshelft gaat de selectie vervolgens van vrijdag 6 januari tot en met maandag 10 januari voor een trainingskamp naar Sevilla. In de weken daarna worden er in ieder geval nog  2 oefenwedstrijden gespeeld, zondag 15 januari ontvangt het WSV’30 (zat) en 2 dagen later speelt Zaandijk  thuis tegen Zeevogels.  

foto Zaandijk