HPVVZC 22

FEBO Zaanstad Cup: halve finalisten en schema finaledag bekend

Onder enorm grote belangstelling waren vrijdagavond de laatste poulewedstrijden op de FEBO Zaanstad Cup en konden alle eindstanden worden opgemaakt. Donderdag plaatsten titelhouder vv Assendelft, Sporting Krommenie (zon), vv Assendelft VR en zvv Zaandijk VR zich al voor de halve finales en daar zijn gisteren 4 ploegen bij gekomen

Oproep vv Assendelft: kom vanwege de drukte vooral met de fiets naar de finaledag

Poule C heren
Zoals verwacht heeft Fortuna W (zon) zich in deze poule geplaatst voor de halve finale. Tegen het zaterdagteam van Sp.Krommenie werd het nog een ruime overwinning met 6-0, maar in de laatste wedstrijd liepen ze zich stuk op het goed georganiseerde Blauw Wit W. en kwamen ze niet verder dan een 0-0. Blauw Wit W. werd 3e in de poule, achter het sterke zvv Zaandijk dat 9 punten behaalde.  

Poule D heren
Zoals enigszins verwacht, werd deze poule uiteindelijk beslist door het doelsaldo. Fortuna W. (zat) en SVA hadden voorafgaand aan de wedstrijden allebei 4 punten. Fortuna W. (zat) kwam eerst in actie tegen KFC en won met 2-0, waardoor SVA aan een 2-1 overwinning op Saenden genoeg had voor en plek in de halve finale tegen Fortuna W. (zon)  

Poule B vrouwen
Koploper WSV’30 VR won gisteravond haar 2 laatste wedstrijden en eindigde daardoor ook op de 1e plek en moet het in de halve opnemen tegen vv Assendelft VR. De avond begon nog met een Kooger-onderonsje tussen KFC VR (zon) en KFC VR (zat), dat door de zondag ploeg werd gewonnen (1-0). De titelhouder werd  mede daardoor 2e en speelt vanmiddag tegen het sterke zvv Zaandijk VR.

Finaledag
In verband met (opgelopen) blessures etc. hebben enkele ploegen zich moeten terugtrekken, waardoor het schema van de finaledag enigszins is aangepast. De eerste wedstrijden beginnen om 11.30 uur.


Laatste Zaanstad Cup 2022 publicaties