ClubsHPSVAVVZC 22

SVA JO07 wint burenstrijd en Zaanstad PupCup

Voorafgaand aan de grote heren finale van de FEBO Zaanstad Cup, stonden de JO07 van SVA en vv Assendelft tegenover elkaar voor de finale van de Zaanstad PupCup.

Afgelopen dinsdag speelden beide ploegen al hun poulewedstrijden. In poule A verspeelde vv Assendelft nog punten in de openingswedstrijd tegen Fortuna W. (0-0), maar wisten ze de resterende wedstrijden overtuigend te winnen. In poule B was het enorm spannend en had SVA een net iets beter doelsado dan de talenten van Sporting Krommenie

Voor het massaal aanwezige publiek en met echte Champions League muziek, betraden de ploegen gisteren het A-veld voor hun grote finale. Er volgde een spannende wedstrijd tussen beide buren, waarin volop gestreden werd voor de eer en de mooie beker.
Na meerdere kansen aan beide kanten, was het SVA dat de score opende. vv Assendelft kwam wel nog op gelijke hoogte, maar het was snel daarna weer SVA dat de leiding nam. vv Assendelft ging op zoek naar de gelijkmaker, waarbij SVA in de tegenstoot nog een paar enorme kansen misten.
Zo bleef het tot het einde spannend, maar SVA hield uiteindelijk vol en won daarmee de Zaanstad PupCup bij de JO07

De Zaanstad pup Cup leverde afgelopen week zo 4 mooie winnaars op: SVA JO07, Fortuna W. JO08, SVA JO09 en vv Assendelft JO10. Medeorganisator TC-Sports was in ieder geval erg tevreden over het verloop van de Zaanstad PupCup en alle reacties van de trainers en ouders waren zeer positief. Het is dan ook de bedoeling dat de 1e editie van Zaanstad PupCup volgend jaar een vervolg krijgt.


Laatste Zaanstad Cup 2022 publicaties