AssendelftClubsHP

Assendelft oa naar België ter voorbereiding 2e seizoenshelft

Na een zeer moeizaam verlopen eerste maanden van de competitie wist vv Assendelft in de 1e klasse zondag in 11 wedstrijden maar 7 punten te halen. Daarbij had de ploeg van Lars Keppel wel in meerdere wedstrijden de pech dat ze in de (absolute) slotfase nog dure tegentreffers moesten incasseren.

vv Assendelft neemt momenteel de 11e plek in , wat aan het einde van het seizoen nacompetitie inhoudt. Het team staat dan ook voor een zeer zware opgave in de 2e seizoenshelft om zich via de reguliere competitie al veilig te spelen. De achterstand op de veilige plek 9, nu nog in handen van Fortuna W. is namelijk maar liefst 9 punten. De voorsprong op een directe degradatieplek is  momenteel maar 3  punten (De Meer) en 5 punten (FC Uitgeest) en SDZ staat er met 5 punten op een 12e plek nog tussen. De competitie wordt op 22 januari hervat met de zware wedstrijden bij nummer 2 AGB en dan thuis tegen nummer 8 Kolping Boys. De Meer speelt de 1e twee wedstrijden tegen SDZ en FC Uitgeest, dus de concurrenten zullen sowieso meteen punten gaan halen. 

De voorbereiding op de herstart van de competitie begint al op maandag 2 januari. Op vrijdag 6 januari vertrekt de selectie naar Antwerpen voor een trainingskamp. Op zondagochtend zal de ploeg weer huiswaarts keren zodat ze op tijd zijn voor de Nieuwjaarswedstrijd en receptie van de club. Op dinsdag 17 januari speelt Assendelft een oefenwedstrijd tegen Saenden, terwijl er voor zondag 15 januari nog een tegenstander wordt gezocht. 

Foto Marijke Bosman


Laatste vv Assendelft publicaties