HPVVZC 22

Zaanstad PupCup krijgt definitief vervolg

Tijdens de afgelopen editie van de FEBO Zaanstad Cup werd er voor de eerste keer ook de Zaanstad PupCup georganiseerd. Dit toernooi werd gezamenlijk georganiseerd door de organisator van de Zaanstad Cup SportsGen en TC-Sports.

De Zaanse teams in de leeftijdscategorie van JO07 t/m JO10 kwamen op de velden van vv Assendelft in actie. Het toernooi kon dagelijks rekenen op heel veel toeschouwers en er werd door de spelertjes met enthousiasme en fanatisme, sportief gestreden om de felbegeerde beker. De finale bij de JO07 werd zelfs voorafgaand aan de grote finale van de Zaanstad Cup gespeeld en dat maakte veel indruk op de jonge talenten. 

Het toernooi was zo’n groot succes dat er door de organisatoren tijdens het toernooi al de intentie uitspraken om het toernooi volgend seizoen weer te organiseren. De samenwerking tussen SportsGen en TC Sports is inmiddels verlengd, zodat de Zaanstad PupCup definitief een vervolg zal krijgen. Het toernooi, wat plaats zal vinden bij Sporting Krommenie, zal ook uitgebreid worden met de leeftijdscategorieën JO11, JO12 en JO13 


Laatste Zaanstad Cup 2022 publicaties