ClubsHPWSV

WSV’30 (zat) hoopt goede gevoel na winterstop vast te houden

Als één van de weinige teams kwam WSV’30 (zat) nog in de inhaalronde van 17 december in actie. Een eerder gestaakte wedstrijd tegen DTS werd uiteindelijk met 2-0 gewonnen. Hierdoor ging de ploeg van Ebel Hoekstra na een goede reeks toch nog met een goed gevoel de winterstop in en herstelde het zich van een slecht begin van de competitie

Na 5 wedstrijden had WSV’30 (zat) namelijk nog maar 4 punten en werd er tegen zowel Foresters (9-0) en Kolping Boys (8-2) zeer grote nederlagen geleden. Daarna wist de jonge ploeg echter de weg omhoog in te zetten en met knappe resultaten werden er 13 punten uit 6 wedstrijden gehaald. In de stand staat de ploeg dan ook inmiddels op een knappe 6e plek en heeft het ook enigszins afstand genomen van de nummer 9 die aan het einde van het seizoen nacompetitie moet spelen. 

De voorbereiding op de 2e seizoenshelft begint op zaterdag 7 januari met de 1e training en een week later (zondag 15 januari) speelt de ploeg een oefenwedstrijd  bij Zaandijk. De competitie start op 21 januari met een thuiswedstrijd tegen nummer 12 Wieringermeer, dat nog maar 3 punten wist te behalen. De ploeg hoopt in ieder geval de goede reeks van voor de winterstop voort te zetten en de aansluiting met de subtop definitief te vinden, waarin  het misschien dan nog wel kan verrassen.   

 

Laatste WSV’30 publicaties