ClubsHPJisp

Weet Jisp de opmars na de winterstop voort te zetten

Als je als team bezig bent om een goede reeks neer te zetten, kan een onderbreking van een winterstop soms ongelegen komen. Dat geldt misschien ook wel enigszins voor Jisp. De ploeg van Peter Tania beleefde nog wel een moeizame start in de nieuwe 5e klasse zaterdag, maar wist zich daar in de laatste weken heel goed van te herstellen.

Mede doordat het team steeds completer werd en daardoor ook steeds beter in vorm, wist Jisp uit de laatste 4 wedstrijden 12 punten te halen. Ploegen die (op dat moment) hoger stonden werden ruim verslagen en inmiddels is het team dan ook opgeklommen naar de 4e plek. Koploper Vrone heeft veruit de beste papieren, maar nummer 2 Andijk, die eerder in het seizoen ook al werd verslagen, staat maar 4 punten voor. Als Jisp de vorm weet door te trekken na de winterstop, zullen ze dan ook zeker mee gaan strijden om de promotieplaatsen.  

Zaterdag 7 januari komt de selectie voor de eerste keer weer bij elkaar een nieuwjaarwedstrijd tegen Oud Jisp, gevolgd door een receptie voor de gehele club. In de week erna worden de trainingen hervat en verder speelt Jisp nog 2 oefenwedstrijden, 14 januari tegen RCZ (zat) en 21 januari een onderlinge wedstrijd met de gehele selectie. De eerste competitiewedstrijd staat op 4 februari gepland, als Westzaan (zat) op bezoek komt. 

Foto Theo van Vlaanderen

Laatste vv Jisp publicaties