ClubsHPWSV

Trainingskamp en oefenwedstrijden voor WSV’30

Onder de nieuwe trainer Arjen Zwaan beleefde WSV’30 een goede start in de 3e klasse zondag. Met 11 punten had de ploeg na 6 wedstrijden een plek in de subtop. De laatste weken voor de winterstop ging het tegen sterkere tegenstanders een stuk minder en werden er 4 wedstrijden op rij verloren en zakte de ploeg weg naar een 9e plek in de stand. 

Deze plek betekent aan het einde van het seizoen het spelen van nacompetitie. De achterstand op de veilige plekken van RCZ, Alliance’22 en TABA is overigens maar 2 punten, dus de onderlinge verschillen zijn klein. De voorsprong op nummer 12 Nieuw West United, dat op een directe degradatie plek staat, is met 4 punten ruimer en zij hebben ook nog een wedstrijd meer gespeeld. Bij de start van het 2e deel van de competitie kan meteen een goede stap worden gezet, met eerst 2 wedstrijden tegen de concurrenten RCZ en Alliance’22, gevolgd door een wedstrijd tegen Ankaraspor dat nog maar 2 punten heeft.    

De voorbereiding op de cruciale 2e seizoenshelft begint aanstaande donderdag 5 januari met de eerste training. Een dag later gaat de selectie tot en met zondag 8 januari naar Krakau voor een trainingskamp. Daarna worden er ook nog 2 oefenwedstrijden gespeeld, eerst op 15 januari tegen De Rijp en een paar dagen later op 17 januari tegen Alcmaria Victrix.

 

Laatste WSV’30 publicaties