HPVVZC 22

Voorbereidingen FEBO Zaanstad Cup 2022 in volle gang

Achter de schermen wordt er onder andere door organisator SportsGen hard gewerkt aan de voorbereidingen op de nieuwe editie van de FEBO Zaanstad Cup, dat van 28 juni t/m 2 juli gehouden zal worden op het complex van vv Assendelft.

Zo stond de maandag bij vv Assendelft onder andere in teken van de opnames voor een promotiefilmpje van de FEBO Zaanstad Cup. De gehele dag werden er door I-MOR, de creative-partner,  diverse standaard of voetbal momenten van spelers en speelsters in de verschillende Zaanse tenues vastgelegd. I-MOR zal een persoonlijk promo filmpje gaan maken van de meest creatieve speler én speelster van het komende Toernooi. De winnaars zullen dan later tijdens een eigen competitiewedstrijd gevolgd worden.    

Tijdens de opnames werd de inschrijving van de laatste deelnemer bij de heren bevestigd. Sporting Krommenie, dat al meespeelt met het zondag team en een vrouwen team, zal mee gaan strijden met het zaterdag team. De ploeg staat momenteel op een keurige 7e plek in de 4e klasse. Het aantal deelnemers bij de heren komt daarmee op 20 en bij de vrouwen zijn er 10 deelnemende teams.

Oorspronkelijk zou er bij vv Assendelft op donderdag 12 mei geloot worden voor de poule indelingen, maar aangezien er die avond een complete competitieronde op het programma  staat, is deze loting verzet naar donderdag 2 juni. De Zaanstad Club Business Cup die gepland stond voorafgaand aan de loting op 12 mei, zal die dag wel “gewoon” gespeeld worden, alleen zal dat nu in de avonduren gebeuren. 

Naast de Zaanstad Club Business Cup zal er tijdens de toernooidagen dit jaar ook nog een Zaanstad Pup Cup voor de Zaanse O07 t/m O10 teams en een Zaanstad Senior Cup (Walking Football) gespeeld worden. Het beloofd dus in ieder geval weer een mooie voetbalprogramma voor alle Zaanse voetballiefhebbers te worden. 


Laatste Zaanstad Cup 2022 publicaties