ClubsHPKFC

Faouzi Bessais en Dirk Jongens blijven bij KFC VR (zon)

De zondagselectie van de KFC Vrouwen, dat uitkomt in de 2e klasse zal ook volgend seizoen getraind worden door hoofdtrainer Faouzi Bessais en Dirk Jongens. Het duo zal dan al weer voor het derde jaar voor de groep staan.

Dirk Jongens is in ieder geval zeer tevreden met de samenwerking tussen de trainers. Dirk Jongens: “Faouzi en ik vullen elkaar goed aan en we doen alles in goede samenspraak. Ook met de spelersgroep hebben we een goede band opgebouwd. Het is een hechte groep, die ook buiten het veld veel met elkaar optrekt en betrokken is bij de club. Ze zijn, in de positieve zin, af en toe misschien een beetje eigenwijs, maar dat hoort bij een prestatie gerichte groep en dat houdt ons ook weer scherp.” 

Faouzi Bessais vult aan : “Wij geloven in ieder geval heel erg in de potentie van deze groep meiden en wij denken dat er gezamenlijk nog veel meer uit deze groep te halen valt. Vandaar dat ik ook na dit seizoen stop bij de Vrouwen van DVVA, zodat ik mij volledig kan richten op deze groep meiden van KFC.  We hebben dit seizoen heel veel pech gehad met blessures en momenteel zijn wel al blij als we 11-12 fitte speelsters tot onze beschikking hebben. Daardoor hebben we ook nooit echt voor een langere periode met een volledig groep gericht kunnen trainen. Maar desondanks hebben we het bereiken van onze doelstelling, een plek in de top 4 en normaal gesproken ook nacompetitie, nog steeds in eigen hand en dat zegt veel over deze groep.”

As zondag speelt KFC VR de belangrijke wedstrijd tegen de directe concurrent Always Forward. De Koogers staan 5e met 23 punten uit 14 wedstrijden en Always Forward staat 1 plek hoger met 25 punten uit 15 wedstrijden.


Laatste KFC publicaties