AssendelftHP

SVA en KFC weer in finale Koppie Bar Toernooi

Vrijdagavond stond bij vv Assenelft weer in het teken van het jaarlijkse Koppie Bar Toernooi. Naast de gastheer streden ook SVA, KFC en Sporting Krommenie om een plek in de finale aanstaande zondag. Op het A-veld ging het tussen vv Assendelft en SVA. Vorige week op het Groote Koogsche Toernooi van KFC hielden beide ploegen elkaar in de poulefase nog in evenwicht (0-0), maar deze week was de ploeg van Jeroen Beukman de sterkste. SVA wist uiteindelijk met een 1-3 zege de finale te bereiken.

Op het andere veld ging het tussen titelverdediger KFC en Sporting Krommenie, die in 2022 en 2021 de sterkste was. Lang leek Sporting de overwinning naar zich toe te trekken, maar een benutte vrije trap (1-1) van de Kogers vlak voor tijd zorgde er toch nog voor dat penalty’s de beslissing moesten brengen. Maar liefst 32 penalty’s waren er voor nodig, maar uiteindelijk was het KFC dat zich wist te plaatsen voor de finale.

Daarmee krijgt de finale van het Koppie Bar Toernooi een herhaling van vorig jaar, waarin KFC en SVA aan elkaar gewaagd waren en de Kogers met 1-0 wisten te winnen

Zondag starten de finale en de wedstrijd om de 3e en 4e plaats om 14.00 uur. Na afloop van de finalewedstrijden is er de prijsuitreiking, gevolgd door een warm- en koud buffet voor alle spelers, begeleiding van de deelnemende clubs, alsmede de scheidsrechters, beschikbaar gesteld door Koppie Bar.