HPVVZC 22

Ook tweede avond FEBO Zaanstad Cup zeer geslaagd

Op de tweede avond van de FEBO Zaanstad Cup kwamen de overige 3 poules actie. Het leverde weer mooie wedstrijden en veel doelpunten op. Ook naast de velden was het tot de late uurtjes weer super gezellig. 

Poule B Vrouwen

In de eerste wedstrijd bij de vrouwen stonden de finalisten van vorig jaar KFC VR (zon) en WSV’30 VR  tegen over elkaar. Titelhouder KFC VR (zon) nam in de eerste helft nog wel een voorsprong, maar de ploeg uit Wormer wist de stand om te buigen naar een 1-2 overwinning. WSV’30 VR wist later op de avond ook te winnen van KFC VR (zat) en gaat daardoor met 6 punten aan de leiding. 

Poule C Heren

In deze poule is Fortuna W. (zon) de grote favoriet om door te gaan naar de halve finale. Tegen Rood Wit Zaanstad (zon) maakte ze deze rol meer dan waar met een 8-0 overwinning. In de 2e wedstrijd ging het een stuk moeizamer tegen het goed spelende Zaandijk, maar uiteindelijk wist de ploeg toch met 1-0 te winnen. Net als Zaandijk hebben Blauw Wit W. en Sporting Krommenie 3 punten en kunnen zij vrijdag nog hopen op een stunt.  

Poule D Heren

SVA en Fortuna W (zat) gaan na 1 avond met 4 punten aan de leiding in de,  op papier,  sterkste poule bij de heren. Nadat beide ploegen hun eerste wedstrijd wonnen van respectievelijk KFC (4-1) en Saenden (2-1), werd er in het onderlinge duel met 1-1 gelijk gespeeld. 

Vanavond weer een vol programma en worden ook de eerste halve finalisten bekend.


Laatste Zaanstad Cup 2022 publicaties