HPVVZC 22

Ook tweede avond FEBO Zaanstad Cup zeer geslaagd

Onder grote belangstelling werd er gisteravond op het complex van vv Assendelft de eerste poulewedstrijden gespeeld van de 2e editie van de FEBO Zaanstad Cup. Het werd uiteindelijk een mooie avond met verrassingen, spannende wedstrijden, prachtige doelpunten en vooral ook veel gezelligheid langs de lijnen. 

Poule A

RCZ zorgde in de eerste wedstrijd meteen voor een stunt door met 1-0 te winnen van titelhouder vv Assendelft, al lieten ze zich in de 2e wedstrijd weer verrassen door WSV’30 (zat). Deze ploeg van Ebel Hoekstra gaat na 2 wedstrijden aan de leiding in de poule, al maken Assendelft, RCZ en Hercules Zaandam nog alle kans voor een plek in de halve finale. 

     
Poule B

Sporting Krommenie (zon) en WSV’30 (zon) zijn de favorieten in deze poule en zij stonden gisteravond al tegenover elkaar. De wedstrijd eindigde in 0-0 gelijkspel, waardoor beide 4 punten hebben uit 2 wedstrijden. Met donderdag nog 1 wedstrijd te gaan, zou het doelsaldo uiteindelijk nog wel eens beslissend kunnen worden. 

Poule A Vrouwen

zvv Zaandijk (zon) wist haar eerste wedstrijden overtuigend te winnen en maakte daarmee haar favorietenrol meer dan waar. Aangezien de nummers 1 en 2 naar de halve finale gaan, kan de ploeg deze  bijna niet meer ontgaan. vv Assendelft is de de andere grote kanshebber na een ruime overwinning op Rood Wit Zaanstad en een gelijkspel tegen Hercules.

Vanavond komen de andere 3 poules in actie, de eerste poulewedstrijden beginnen om 18.00 uur en de laatste wedstrijden zijn om 22.00 uur afgelopen. 


Laatste Zaanstad Cup 2022 publicaties