ClubsHPKFC

Hercules Zaandam en Assendelft in finale KFC-Toernooi

Gisteravond werd op het sportpark van KFC de poule wedstrijden van het Groote Koogsche Toernooi gespeeld. Naast de gastheer namen ook vv Assendelft, vvv Westzaan, Hercules Zaandam, SVA Assendelft, Sporting Krommenie, zvv Zaandijk en WSV’30 deel aan het jaarlijkse toernooi

Ook dit jaar waren er weer vele toeschouwers op het Toernooi afgekomen en was het voor velen weer gezellige weerzien na de zomerstop. Ondanks dat veel selecties nog niet compleet waren, kreeg het publiek op 3 velden leuke en spannende wedstrijden voorgeschoteld met enkele verrassende resultaten.

In poule 1 wist Hercules Zaandam de titelverdediger KFC voor te blijven. In het onderlinge duel werd 0-0 gelijk gespeeld, maar doordat Zaandijk in de slotwedstrijd van de avond de Koogers met 2-1 wist te verrassen, gaat Hercules Zaandam met 7 punten naar de finale. Daarin spelen ze tegen vv Assendelft. De ploeg van Guillaume Groot haalde in poule 2 ook 7 punten. Er werd gewonnen het Westzaan en WSV’30 en er werd gelijkgespeeld tegen buurman SVA.

Zondag wordt om 12.00 uur eerst de wedstrijd om plek 7 en 8 gespeeld, gevolgd door de 3 wedstrijden om de plaatsen 1 t/m 6 om 14.30 uur.