Prikbord

Prikbord: Fortuna W G-team zoekt spelers en trainer

Fortuna Wormerveer is druk bezig om komend seizoen weer een G-team op te starten. Coördinator en speler Mike van de Staak is daarvoor nog op zoek naar meerdere spelers en een trainer/begeleider.

De spelers moeten vooral enthousiast zijn om met elkaar deze uitdaging aan te gaan om een nieuw team op te starten. Voor de trainer/begeleider is het uiteraard van belang ervaring te hebben om te gaan met mensen met een beperking en om ze op de juiste wijze te kunnen begeleiden.

Afgelopen seizoen werden er al meerdere open trainingen georganiseerd en was er al genoeg interesse van nieuwe spelers, maar nog niet genoeg om al een team te kunnen vormen. De komende periode zullen er dan ook weer nieuwe open trainingen gaan plaats vinden.

Voor meer informatie over de data van de trainingen of over het aanmelden als speler of trainer/begeleider, kun je contact opnemen met Mike van de Staak via 06 1938 6443 of mike12boy@gmail.com

Ook een oproep voor trainers, spelers, vrijwilligers of activiteiten plaatsen op het Voetbal Varia Zaanstreek Prikbord, geef de oproep door via dit formulier


Naar alle Prikbord oproepen