ClubsHPZaandijk

zvv Zaandijk verlengt samenwerking met Talento Voetbalschool

zvv Zaandijk heeft bekend gemaakt dat het de samenwerking met Talento Voetbalschool heeft verlengd. Om het vertrouwen naar elkaar uit te spreken is de club vorige week zelfs een meerjarige overeenkomst van 3 jaar met Talento Voetbalschool aangegaan.

Voorzitter Bart Glandorff: “Kevin Wijndal en Rachid el Guebli van Talento Voetbalschool zijn vorig jaar op ons complex begonnen met trainingen geven aan de jongste jeugd uit de regio op zondagochtend. Na een jaartje proefdraaien zien wij dat Talento en de club elkaar versterken. Onze filosofie komt overheen, dat wij toegankelijk zijn voor iedereen en zich bij ons thuis voelt, talentvol of minder talentvol; het “warme bad gevoel”.

Onderdeel van de samenwerking is ook dat Kevin Wijndal bij de trainingen van onze jeugd gaat ondersteunen en er zullen in de nabije toekomst clinics gegeven worden onder regie of in samenwerking met Talento Voetbalschool. Daartegen kunnen onze jeugdleden met korting deelnemen aan de trainingen van Talento. Op deze manier werkt de samewerking 2 kanten op en versterken wij elkaar”