ClubsHPZCFC

ZCFC verrast selectie met trainingskamp

ZCFC, dat vorig seizoen via de nacompetitie degradeerde naar de 4e klasse zaterdag, kende een goede 1e seizoenshelft. Onder leiding van de nieuwe trainer Patrick Huisman weet de jonge ploeg de goede resultaten ook nog eens te combineren met een fris en goed voetbal. Op dit moment staat het team  dan ook op een knappe 4e plek met 20 punten uit 10 wedstrijden.   

Koploper Foresters lijkt met 30 punten uit 10 wedstrijden nu al de gedoodverfde kampioen in deze klasse. De achterstand op nummer 2 DZS is echter maar 2 punten, terwijl er een klein gaatje is naar de middenmoot. Een plek in het linker rijtje aan het einde van het seizoen moet dan ook zeker mogelijk zijn en hopelijk kan de ploeg dan ook nog (minimaal) meestrijden in de verdeling van de nacompetitieplekken. De competitie wordt op zaterdag 21 januari in ieder geval hervat met een mooie derby tegen Blauw Wit W..

Ter voorbereiding op de 2e seizoenshelft start ZCFC op zaterdag 7 januari weer met trainen. Een week later gaat de selectie van vrijdag 13 tot en met zondag 15 januari op trainingskamp. Waar normaal gesproken de bestemming al bekend is bij iedereen, houdt het hoofdbestuur van ZCFC dat nog als verrassing voor de spelers en stafleden. Wel is al bekend dat de selectie in Nederland blijft en dat het weekend vooral in het teken zal staan van diverse teambuildingsactiviteiten.

foto Theo van Vlaanderen

Laatste ZCFC publicaties