ClubsHPZaandijk

Zaandijk VR toont veel vertrouwen in Peter Tania

De damesafdeling van zvv Zaandijk heeft het contract met hoofdtrainer Peter Tania met maar liefst drie jaar verlengd. Onlangs ondertekende de voorzitter van de Damesafdeling Marja Hartland en de trainer het nieuwe contract. Peter Tania is momenteel bezig aan zijn vijfde seizoen bij de zondag tweede klasser.

De club toont daarmee zeer veel vertrouwen in (de werkzaamheden van) Peter Tania, die naast het trainerschap ook plaats neemt in het Technische Hart van de club. Ook vanuit die functie richt Peter Tania zich op de structurele doorstroming vanuit de meiden afdeling naar de senioren. Niet alleen geeft Peter Tania extra trainingen aan de meiden, ook probeert hij deze meiden zo snel mogelijk te betrekken bij de Vrouwen 1. Deze ploeg kent als promovendus, mede door blessures, overigens een moeizaam aanpassingsjaar in de 2e klasse. Gezien de aanwezige kwaliteiten moet het team wel in staat zijn om uit de (in)directe degradatiezorgen te blijven, zodat het volgend seizoen kan doorgroeien naar een stabiele middenmoter.

 Zaandijk VR staat momenteel op een 8e plek met 10 punten uit 12 wedstrijden. Komende zondag speelt de ploeg een zware thuiswedstrijd tegen de koploper AFC

Foto Zaandijk

Laatste Zaandijk publicaties