ClubsHPWSV

Trainers dames/meiden afdeling WSV’30 bekend

De afgelopen jaren is de vrouwen en meiden afdeling van WSV’30 flink gegroeid. Niet alleen is de club met meerdere teams bij de pupillen, junioren en senioren vertegenwoordigd, ook beschikt WSV’30 sinds dit seizoen bijvoorbeeld over een 7*7- team (18+).  

De voorzitter van de vrouwen en meiden afdeling Petra Duijn is dan ook zeer tevreden over deze ontwikkeling, vooral ook omdat het technische kader die de teams moet begeleiden is mee gegroeid. Sommige trainers zijn zelfs al jaren actief bij de club, terwijl anderen pas sinds dit seizoen er bij zijn gekomen. Samen vormen ze een goede en gemotiveerde groep trainers die met gedegen trainingen de speelsters graag verder wil ontwikkelen, al staat het spelplezier bij iedereen voorop.  We zijn dan ook zeer verheugd te melden dat ook volgend seizoen over deze groep kunnen beschikken.

foto (van WSV’30) vlnr: Ron van Deene, Evelien Duijn, René Oomen, Dave van Deene, Nienke Kerssens, Erik Fritz, Petra Duijn, Martijn van Malsen, Shelly Loderus en Patrick Koning. Op de foto ontbreekt Marco Boelens.

Laatste WSV’30 publicaties