HPSponsorsVV

Van Pardo Airconditioning en Koeltechniek nieuwe partner

Voetbal Varia is verheugd te melden dat er voor de komende periode ook met Van Pardo Aircoditioning en Koeltechniek weer een mooie nieuwe samenwerking is aangegaan. Eigenaar Jean Paul van Pardo komt uit een echt voetbal familie en probeert het Zaanse voetbal nog zo veel mogelijk te volgen, nadat hij vroeger zelf jarenlang actief was in de jeugdafdeling van zvv Zaanlandia.  

De naam van Van Pardo Airconditioning en Koeltechniek zal de komende periode zichtbaar zijn op de website van Voetbal VariaVan Pardo Airconditioning en Koeltechniek is een gecertificeerd bedrijf met ruim 20 jaar installatie, service en onderhoudservaring in het monteren van airconditioningssystemen. Het bedrijf helpt graag bij het installeren, onderhouden en repareren van jouw airconditioning in kleine maar ook grote projecten. Ook kun je bij Van Pardo Airconditioning en Koeltechniek terecht voor alles omtrent koel en vriesinstallaties

Ga voor meer informatie over Van Pardo Airconditioning en Koeltechniek naar de website of naar de facebook pagina

Op de foto Jean Paul van Pardo en zijn zoon Kayden die ook al regelmatig meehelpt in het bedrijf 

Heeft jouw bedrijf ook interesse om te adverteren op Voetbal Varia, neem dan vrijblijvend contact op voor meer informatie.