BWClubsHP

Winterstop: Blauw Wit W oefent in Spanje

Voor Blauw Wit W was de 1e seizoenshelft er één om heel snel te vergeten. De ploeg boekte pas in de 11e speelronde haar eerste overwinning en is dan ook met 6 punten uit 10 wedstrijden de hekkensluiter in de 4e klasse zaterdag. Ondanks dat het in sommige wedstrijden ook niet mee zat qua late tegentreffers of scheidsrechterlijke dwalingen kwam de ploeg in meerdere wedstrijden ook gewoon te kort. De ploeg van Larbi Loukou, die bezig is aan zijn laatste seizoen bij Blauw Wit W, zal na de winterstop dan ook alle zeilen bij moeten zetten om net als vorig seizoen de nacompetitie alsnog nipt te ontlopen.

De eerste weken na de winterstop worden meteen cruciaal voor Blauw Wit W als het tegen meerdere directe concurrenten uitkomt. Zaterdag 13 januari hervat Blauw Wit W de competitie met een thuiswedstrijd tegen nummer 8 Vrone en in de weken daarna speelt het achter volgens tegen Kadoelen (10e) en Wherevogels (13e). Een positief resultaat is noodzakelijk om de aansluiting te houden met de veilige 9e plaats van Egmond (11-12). (klik hier voor de stand)

Ter voorbereiding op de belangrijke herstart van de competitie, trekt de selectie ook dit jaar weer naar het zonnige Spanje. Van 6 tot en met 10 januari verblijft Blauw Wit W voor haar trainingskamp in Valencia. Daar zal niet alleen de eerste training van het kalenderjaar op het programma staan, ook speelt de ploeg nog een oefenwedstrijd tegen een nog niet bekende tegenstander.

Foto Blauw Wit W

Laatste Blauw Wit W publicaties