ClubsHPZaandijk

“Vrienden van Zaandijk” verlengen sponsorcontract met 4 jaar

Afgelopen zaterdag maakte de sponsorcommissie van zvv Zaandijk bekend dat de club de contracten met de sponsors TenderSucces, De Bree Makelaardij en DecoLegno heeft verlengd. Deze bedrijven vormden de laatste jaren al, eerst samen nog met een 4e sponsor, de zogeheten “Vrienden van Zaandijk”.

Lid van de Sponsorcommissie Ronald Draijer: “de “Vrienden van Zaandijk” is 4 jaar geleden bij zvv Zaandijk in het leven geroepen toen de toenmalige hoofdsponsor stopte. Binnen de club realiseerde we ons dat we enigszins kwetsbaar waren als er één grote sponsor wegviel. We hebben er toen voor gekozen dat we liever een constructie wilde met vier, misschien iets “kleinere”, sponsors die samen als hoofdsponsor fungeerde, maar waarmee je wel meer spreiding hebt en dus minder afhankelijk bent. 

Aangezien de sponsorcommissie, verder bestaande uit Geert Schuddeboom, Kees Hartland, Robert Aafjes en Mark Hartland, zeer tevreden was over de samenwerking en de contracten met de sponsors afliepen, hebben we afgelopen periode meerdere zaterdagen overleg gehad met deze sponsors. In ieder geval om de samenwerking te evalueren, maar ook om onze (technische) plannen binnen de club voor de komende periode te presenteren en de eventuele ideeën van de sponsors te bespreken. De reacties waren van twee kanten gelukkig dusdanig positief dat de sponsors uiteindelijk besloten om ook de komende 4 jaar de “Vrienden van Zaandijk” te zullen blijven.

Het streven van de sponsorcommissie is om weer een vierde sponsor toe te voegen en daarvoor zijn al de eerste contacten gelegd. Als dat lukt zullen de vier “Vrienden” de komende periode op de shirts van de Heren 1 & 2 en de Vrouwen 1 & 2 vermeld worden. De bedoeling is om twee namen op de borst te vermelden en twee op de rug. Daarnaast hebben ze nog een sponsorbord en worden ze vermeld op onze website en social media. De “Vrienden” worden uiteraard ook uitgenodigd voor onze jaarlijkse sponsorbijeenkomst voor al onze sponsors binnen de club. Dat is een informele avond waarbij zvv Zaandijk wil laten blijken dat ze de sponsors dankbaar zijn, terwijl het voor de sponsors weer een goede aanvulling kan zijn voor hun eigen netwerk. Eén keer in de twee jaar nodigen we nog een gastspreker uit, meestal iemand uit de voetbalwereld. De laatste keer hadden we Danny Makkelie als spreker en eerder was dat Co Adriaanse. 

Ronald Draijer tot slot: naast het vastleggen van de drie “Vrienden” zijn we binnen de sponsorcommissie sowieso tevreden over de huidige ontwikkelingen binnen de club. Ook in deze financieel moeilijke periode hebben we goede contacten met onze sponsors en proberen we elkaar te helpen als dat eventueel nodig is. Daarnaast proberen we vanuit de sponsorcommissie met andere acties voor de nodige inkomsten voor de club te zorgen. Zo hadden we eerder dit seizoen bijvoorbeeld de Zaandijk handdoek en het Zaandijk mondkapje te koop. Maar ook de schitterende overkapping van het terras, die de laatste weken gebouwd is door een grote groep vrijwilligers, hebben we mede door meerdere donaties van leden kunnen financieren. Nu alleen nog hopen dat we er snel gebruik van kunnen maken en weer gezellig bij elkaar kunnen komen.”