ClubsHPSK

Topdag bij Mini Champions League Sporting Krommenie

Op 31 mei en 1 juni was het A-veld van sportcomplex van Sporting Krommenie het decor van een sponsorloop en de strijd om de penaltybokaal.

Met groot enthousiasme en een enorme inzet werd het uitgezette parcours vele malen afgelegd om tot veel mogelijk stempels te komen. Onder applaus en aanmoedigingen van ouders, familie en bekenden waarvan velen ook als sponsor aanwezig waren.  De peuters en de mini’s deden dat op 31 mei onder ideale weersomstandigheden. Voor de 08 tot en met 012 herhaalde dat spektakel zich een dag later op 1 juni. De MO11 en MO13 hebben om hun penaltybokaal gestreden in hun eigen training.

Verspreid over twee dagen namen zo’n kleine 200 kinderen deel aan dit festijn. Doel van de Sponsorloop is het inzamelen van geld om de jeugd van Sporting te voorzien van de beste trainingsmaterialen en het vervangen van versleten netten, ballen, hesjes, afbakenhoedjes etc.

Nadat  alle financiële zaken waren afgehandeld kon de balans worden opgemaakt, met een recordbedrag van liefst € 4.054,24 als eindresultaat

Een fantastische opbrengst waarvoor hartelijk dank aan allen die hieraan hebben meegewerkt. Ook de strijd om de felbegeerde bekers bij de penalty’s was een waar spektakel. Zaterdag waren er eerst de voorrondes en daar kwamen 5 winnaars uit. De spanning was om te snijden toen de vijf winnaars tegen elkaar streden in de langverwachte finale. Hugo Al, de jongste telg uit de JO8-3, was een ware sensatie tijdens de penaltybokaal. Hij wist uiteindelijk de penaltybokaal te veroveren.

Blije gezichten bij de winnaars en teleurgestelde bij hen die er zo dichtbij waren, maar dat alles hoort nu eenmaal bij de sport.

Al met al twee bijzonder geslaagde activiteiten waar met plezier op teruggekeken kan worden.

bron/foto’s Sp.Krommenie

Laatste Sporting Krommenie publicaties