ClubsHPWestzaan

Geslaagd jeugdtoernooi vvv Westzaan

Ook bij vvv Westzaan stond vandaag het in het teken van het eigen jeugdtoernooi. Na weken voorbereiding was het de organisatie weer gelukt om diverse poules samen te stellen voor de pupillen tot en met de junioren. Onder de deelnemers ook meerdere teams van Zaanse clubs als SVA, Zaandijk, Sp.Krommenie, WSV’30 en Assendelft.

Ondanks de tropische temperaturen werd er onder grote publieke belangstelling vanmorgen bij de jongsten evengoed met heel veel plezier en passie gestreden om de winst in de wedstrijden en de felbegeerde beker. Vanwege de warmte had vvv Westzaan ook diverse maatregelen genomen, zo konden de teams tussen de wedstrijden door onbeperkt  genieten van heerlijke verkoelende limonade. Het werd uiteindelijk dan ook een zeer geslaagde ochtend en aangezien er voor elk team een mooie beker was, voelde elk team zich (een beetje) de kampioen!

Terwijl de oudere teams al in actie kwamen voor het middag programma, was de organisatie in ieder geval tevreden over het verloop van de ochtend. Het lijkt elk jaar wel lastiger om de poules vol te krijgen, maar we zijn blij dat we uiteindelijk voor de meeste teams een volwaardige poule hebben kunnen samenstellen. Gezien de positieve reacties is alle moeite en voorbereiding niet voor niets geweest en we zijn de scheidsrechters en de vrijwilligers achter de bar in ieder geval dan ook weer zeer dankbaar voor hun inzet vandaag. 


Laatste Westzaan publicaties