AssendelftClubsHP

vv Assendelft pakt uit met (jeugd)activiteiten

Ondanks of juist doordat de competities zo goed als afgelopen waren, was het deze week weer zeer bedrijvig op het complex van vv Assendelft. De club had meerdere activiteiten georganiseerd voor haar (jeugd)leden

CL Mini Voetbal

Samen met Sp.Krommenie, Saenden, Westzaan en SVA organiseert vv Assendelft gedurende het seizoen het Mini CL Toernooi. Spelertjes (4-6 jaar) van de verschillende clubs spelen dan in de tenues van onder andere Ajax, Barcelona, AC Milan en andere Europese grootmachten tegen elkaar. Afgelopen zaterdag was het de beurt aan vv Assenelft om het toernooi te organiseren en ze pakten groots uit met springkussens, ijsjes en andere lekkere versnaperingen. De talentjes voelden zich in ieder geval allemaal even de winnaar van de “beker met de grote oren”. 

Gortzakken 

De springkussens konden na afloop van de zeer geslaagde Mini CL editie blijven staan voor de spelletjes avond, dat mede mogelijk was gemaakt door een bijdrage van de Club van 90, de Gortzakken van vv Assendelft. Op het A-veld warden er diverse (voetbal) spelletjes uitgezet met onder andere flessen voetbal, touwtrekken en een reuze twister. Tot groot genoegen van de aanwezige ouders, genoten de vele spelertjes van de diverse onderdelen, die afgesloten werd met heerlijke marshmallows in het kampvuur.   

Beachfestival

En of dat nog niet genoeg was, staan deze dagen compleet in teken van het Beachfestival. Op 4 dagen komen jong en oud in actie op de aangelegde strandveldjes. Woensdag startte de jongere jeugd met een beachvoetbal toernooi, terwijl de oudere jeugd en de senioren donderdag t/m zaterdag in actie zullen komen op de strandvelden voor voetbal en/of volleybal wedstrijdjes. Ook rond deze activiteiten was er weer de nodige lekkernijen geregeld om de dag helemaal geslaagd te maken.

De club is in ieder geval dankbaar voor de diverse organisatoren en de vele vrijwilligers die van deze dagen tot nu toe een groot succes hebben gemaakt 

bron/foto’s vv Assendelft


Laatste vv Assendelft publicaties