HPSponsorsVV

Robey Sportswear nieuw partner Voetbal Varia

Voetbal Varia is voor de komende periode een nieuwe samenwerking aangegaan met Michiel Hemmen van Robey Sportswear. Michiel Hemmen is de vertegenwoordiger van Robey Sportswear in onder andere Noord Holland. De spits speelde in het verleden onder meer voor FC Volendam en Cambuur Leeuwarden, maar tegenwoordig maakt hij zijn doelpunten voor KFC. Dankzij de samenwerking loopt Voetbal Varia de komende periode in ieder geval in de herkenbare kleding van Robey Sportswear langs (en op) de velden. 

Robey Sportswear is onder andere gespecialiseerd in custom made teamwear en is al partner van vele prof- en amateurclubs in geheel Nederland. Bij deze samenwerkingen treedt Robey Sportswear niet alleen op als kledingleverancier maar ook als sponsor van de club. Daarnaast kunnen clubs hun inkomsten maximaliseren via de verkoop van hun clublijn. Robey Sportswear maakt hierbij gebruik van haar uitgebreide netwerk aan lokale retail partners, die de clubs volledig ontzorgen: van bedrukkingen tot lokale zichtbaarheid in winkels tot 24/7 bestellen. In de Zaanstreek zijn Saenden, ZVC’22 en 11Teamsports aangesloten bij Robey Sportswear. 

Ga voor meer informatie over de mogelijkheden naar de website , de facebook pagina of de instagram pagina van Robey Sportswear

Heeft jouw bedrijf ook interesse om te adverteren op Voetbal Varia, neem dan vrijblijvend contact op voor meer informatie.