ClubsHPKFC

Andy Huitema volgend seizoen trainer KFC 2

Het aankomende seizoen zal Andy Huitema KFC 2 onder zijn hoede nemen, hij zal hierin ondersteund worden door nog een clubman Ab de Visser.

In eerste instantie was KFC al rond met Jeffrey Tol die dit seizoen was gestart als trainer van KFC 2, wegens omstandigheden kon Jeffrey toch geen commitment geven voor volgend seizoen en moest KFC op zoek naar een nieuwe trainer. Toen bekend werd dat Andy stopte als trainer (bij Knollendam 1),  heeft KFC  toch een poging gewaagd, aangezien hij in het verleden had aangegeven alleen voor zijn club KFC eventueel een uitzondering te willen maken. Na een aantal goede gesprekken waaronder met hoofdtrainer Rene Reijinga is de club met Andy Huitema tot overeenkomst gekomen.

Andy heeft een schat aan ervaring en is vanaf 2007 tot heden van zowel diverse tweede als eerste elftallen trainer geweest in de Zaanstreek en heeft in het seizoen 2019-2020 als laatste bij KFC de O19-1 als trainer onder zijn hoede gehad.

Met nog 3 wedstrijden te gaan staat KFC 2 gedeeld bovenaan in de eerste klasse en strijd het nog volop voor het kampioenschap.

Bron/foto KFC


Laatste KFC publicaties