HPZC 23

Zaanstad PupCup dit jaar ook in teken van Stichting ALS

Terwijl het deelnemersveld bij de FEBO Zaanstad Cup al enige weken rond is, zijn door mede-organisator TC-Sports deze week ook de uitnodigingen verstuurd voor de 123inkt.nl Zaanstad PupCup.

De PupCup vindt gelijktijdig met de Zaanstad Cup plaats van dinsdag 20 juni t/m zaterdag 24 juni op het complex van gastheer Sporting Krommenie.  Na de succesvolle editie van vorig jaar bij vv Assendelft is de PupCup dit jaar uitgebreid met de leeftijdscategoriën O11 t/m O13.

De speeldagen per categorie zijn op  dinsdag de O08 en O09, woensdag de O10 en O11, donderdag de O12, vrijdag de O13 en op de finaledag speelt de O07. Doordeweeks duren de toernooidagen van 17 uur tot 20 uur en op zaterdag wordt er van 12 uur tot 16 uur gespeeld.

Rondom de Zaanstad Pup Cup zal er dit jaar ook aandacht geschonken worden aan de Stichting ALS NederlandEen van de meest betrokken sponsors en scouts van de FEBO Zaanstad Cup is namelijk getroffen door ALS. Naast het geven van de aandacht wil Ed Kuijper van organisator SportsGen ook een zo’n groot mogelijk bedrag ophalen, dat aan deze stichting gedoneerd zal worden.

Meerdere bedrijven hebben zich verbonden als sponsor aan de PupCup, waarbij 50% van het sponsorbedrag gedoneerd zal worden. Daarnaast zal er tijdens het toernooi onder andere door de deelnemende teams een sponsorloop gehouden worden. Het uiteindelijke doel is om minimaal €20.000,= op te halen.   


Laatste Zaanstad Cup 2022/23 publicaties