ClubsHPZaandijk

Geslaagde Tentenkamp jeugd zvv Zaandijk

Net als ieder jaar werd er de afgelopen 2 weekenden door zvv Zaandijk weer het Tentenkamp georganiseerd. Dit jaar was het Tentenkamp opgezet bij Roompot camping Callassende in Callantsoog. Het bleek een ideale camping met een prachtige voetbalkooi, speeltuin en een prima zwembad om na het sporten af te spoelen.

Het eerste weekend was bestemd voor de spelers van de JO10 en JO11 en in het tweede weekend was het de beurt aan de JO08 en JO09. In totaal waren er bijna 70 kinderen die genoten van vooral veel lol hebben, laat op blijven maar ook veel sporten.  Op de zaterdag middag werd er een mix voetbal toernooi georganiseerd, waarna iedereen lekker kon afkoelen in het zwembad op de camping. Ook de avond werd sportief ingevuld met voetbalwedstrijdjes en voetbaltennis en daarna bleef het nog lang gezellig en onrustig in het Tentenkamp. Na een kort nachtje maakte iedereen zich op voor het programma van de 2e dag en ging iedereen naar het strand. Daar werd er heerlijk gezwommen, gespeeld en uiteraard weer gevoetbald. Als afsluiter werd de groep nog getrakteerd op een heerlijk patatje en ijsje voordat de ouders iedereen weer kwamen ophalen.

Voor de organisatie waren het 2 lange weekenden, maar het plezier en de positieve reacties van de kinderen maakten het allemaal weer waard. Ook deze editie van de jaarlijkse Tentenkamp was dan ook meer dan geslaagd!  

Foto’s / info zvv Zaandijk

Laatste Zaandijk publicaties