Prikbord

Prikbord: WSV’30 zoekt hoofdtrainer JO16 (’24/’25)

WSV’30 is voor het komende seizoen 2024/2025 op zoek naar een hoofdtrainer voor de JO16.

WSV’30 is een dynamische club die de laatste jaren volop in ontwikkeling is, met een actieve jeugdafdeling bestaande uit zo’n 30 teams. Bij WSV’30 willen wij met elkaar vooruit en samen bouwen aan een goede jeugdopleiding waar plezier voorop staat, maar waar ook zeker volledige inzet wordt gevraagd om het beste uit jezelf, medetrainers en spelers te halen. WSV’30 hecht veel waarde aan de doorstroming van jeugdspelers richting de seniorenselectie.

Wij bieden:
– Een fijne werkomgeving waarin je je als trainer verder kan ontwikkelen
– Een duidelijke visie in het opleiden van spelers en trainers
– Professionele begeleiding
– Goede faciliteiten en accommodatie
– Ruimte voor eigen inbreng en ideeën
– Vergoeding op basis van ervaring

Ben jij een enthousiaste trainer die zichzelf graag verder wil ontwikkelen, een positieve instelling heeft en in staat is tot een goede samenwerking met andere trainers, coördinatoren en de HJO? Dan zijn wij misschien wel op zoek naar jou!

Denk jij de trainer te zijn die wij zoeken?
Stuur dan jouw CV met motivatie naar onderstaand mailadres. Heb je nog vragen? Dan kun je uiteraard ook een mailtje sturen naar Marciano Sleeswijk, de HJO WSV1930 (sleeswijk@hotmail.com)

Ook een oproep voor trainers, spelers, vrijwilligers of activiteiten plaatsen op het Voetbal Varia Zaanstreek Prikbord, geef de oproep door via dit formulier


Naar alle Prikbord oproepen