Prikbord

Prikbord: Westzaan zoekt trainer VR1 (’24/’25)

Heb jij belangstelling om een damesteam te trainen en heb jij de ambitie om je verder te ontwikkelen als trainer(ster)? Voor het seizoen 24/25 zijn wij op zoek naar een trainer(ster) voor onze Dames 1.

Wij zoeken een ambitieuze en gedreven trainer(ster) die in staat is dit hechte team te behouden, die een luisterend oor heeft voor de meningen die leven in de groep, maar uiteindelijk vanuit zijn of haar eigen overtuiging keuzes maakt en die helder communiceert. De trainer(ster) streeft door middel van gevarieerde trainingen naar betere teamprestaties, maar is ook in staat individuele speelsters beter te maken. De vaste trainingsdagen zijn op dinsdagavond en op donderdagavond. Competitie is op zaterdag. Dit team zal volgend seizoen uitkomen in de 5e klasse.

Wat verwachten wij van jou?
Betrouwbaar, open en eerlijk
Communicatief vaardig
Inlevende persoonlijkheid
Tactisch inzicht en hierin snel kunnen schakelen

Wat mag je van ons verwachten?
Gedreven en gemotiveerde voetballende vrouwen
Goede trainingsfaciliteiten en –materialen
Een passende financiële vergoeding
Een gezellig club en een fantastische voetbalomgeving!

Wij vinden presteren belangrijk, maar plezier is minstens zo belangrijk binnen onze vereniging.

Heb je interesse en kom je graag met ons in gesprek? Stuur een korte motivatie en je CV naar jeugdvoorzitter@vvvwestzaan.nl Ook voor meer informatie kun je contact opnemen via dit e-mailadres.

Ook een vacature voor een (jeugd) trainer plaatsen, geef de oproep door via dit formulier

Ook een oproep voor trainers, spelers, vrijwilligers of activiteiten plaatsen op het Voetbal Varia Zaanstreek Prikbord, geef de oproep door via dit formulier

Naar alle Prikbord oproepen