ClubsHPZVC

Per 1 januari al meer ZVC’22-teams op 1 complex actief

Het eerste half jaar van de fusieclub ZVC ’22 is achter de rug. Een half jaar waarin volgens de club veel goed ging maar ook gemerkt werd dat spelen en trainen op twee locaties niet meevalt. Het bestuur heeft dan ook besloten dat vooruitlopend op de definitieve verhuizing en het bespelen van het nieuwe complex er vanaf 1 januari 2023 zoveel mogelijk wedstrijden worden gespeeld op de locatie Sportlaan (Sportpark Hoornseveld)

Het bestuur, de vrijwilligers van de horeca en van voetbalzaken hebben de afgelopen periode onderzocht hoe er zo snel mogelijk met alle teams gespeeld kan worden op de locatie Sportlaan. De club streeft er naar dat per 1 januari 2023 meer teams op de wedstrijddagen aan de locatie Sportlaan kunnen spelen. De locatie Karel Lotsylaan is echter dan ook nog steeds nodig. Gezien de groei van de vereniging en de trainingsavonden, zijn beide locaties zeker nog nodig tot alle velden op de Sportlaan klaar zijn.

Het zoveel mogelijk alle wedstrijden spelen op de locatie Sportlaan is voor de club een volgende stap in de goede richting om voor iedereen echt als één vereniging te voelen.

Lees hier ook het eerdere verslag met ZVC’22 voorzitter Ard-Jan van Tilborg over onder andere de planning van de bouwwerkzaamheden en verhuizing

Laatste ZVC’22 publicaties