ClubsFWHP

Ook Fortuna W. gaat in de winterstop richting Spanje

Fortuna W. kende tot nu toe een wisselvallig verloop van de 1e seizoenshelft, waarbij de resultaten soms achterbleven bij het getoonde veldspel. De ploeg van René van Elsland, die bezig is aan zijn laatste seizoen bij Fortuna W. , staat in de 1e klasse met 16 punten uit 11 wedstrijden op een 9e plek. In de Districtsbeker is Fortuna W. doorgedrongen tot de 3e ronde van de KO fase, waarin het zal uitkomen tegen 4e Divisionist Swift (zat)

In de 1e klasse is er sprake van een grote middenmoot waarbij Fortuna W. maar 2 punten achterstaat op de nummer 4 IVV, al hebben zij nog wel een wedstrijd tegoed. Tegelijkertijd is de voorsprong op de nummer 10 LSVV ook maar 3 punten en die plek speelt aan het einde van het seizoen nacompetitie. Ondanks dat de verwachting is dat Fortuna W. naar boven zal kunnen kijken, blijft het dus evengoed oppassen in de 2e seizoenshelft

Fortuna W. begint in 2023 op maandag 2 januari meteen al aan de voorbereiding met de eerste training. Een paar dagen later gaat de selectie van zaterdag 7 januari tot en met dinsdag 10 januari richting Spanje voor een trainingskamp in Valencia. Op 14 januari speelt de ploeg dan nog een oefenwedstrijd tegen BOL voordat op zondag 22 januari de competitie wordt hervat met een thuiswedstrijd tegen hekkensluiter FC Uitgeest. 

Foto Fortuna W

Laatste Fortuna Wormerveer publicaties