ClubsHPSK

Mick Wilffert nieuwe trainer Sporting Krommenie O23

Sporting Krommenie is erg blij dat ze voor volgend seizoen met Mick Wilffert een nieuwe gedreven en ambitieuze trainer voor de o23-1 van Sporting Krommenie hebben kunnen aantrekken. Na de benoeming van Mo Kusadasi als nieuwe hoofdtrainer (lees hier), ontstond ruimte om ook voor deze talentvolle groep een enthousiaste nieuwe trainer te zoeken. Samen met Mo Kusadasi zal Mick Wilffert een belangrijke rol spelen in het door ontwikkelen van de senioren selecties.

Mick Wilffert ziet er naar uit om met de spelers aan de slag te gaan, hard te trainen, samen plezier te maken en natuurlijk de best mogelijke prestaties neer te zetten. Het creëren van een teamgevoel staat bij de nieuwe trainer vooraan. Dat deed Mick de afgelopen 6 seizoenen als jeugdtrainer bij Fortuna en tot voor kort als hoofdtrainer van de O23. Mick is zijn trainersloopbaan begonnen bij vv Assendelft, heeft daar diverse jeugdelftallen doorlopen en zijn UEFA B papieren gehaald.

De club is er van overtuigd dat de nieuwe trainer goed past bij de waarden van Sporting Krommenie en hebben er alle vertrouwen in dat hij met de talenten uit de O23 mooie volgende stappen gaat zetten.

Met de benoemingen van beide trainers is een belangrijke stap richting volgend seizoen gezet en daar is de club erg trots op. Het is goed voor de club dat twee jonge ambitieuze hoofdtrainers zich voor langere tijd aan de club willen binden. De TC van Sporting meldt ook dat het nog druk bezig is om alle overige staf- en trainersposities weer goed ingevuld te krijgen en zal daar de komende weken meer over berichten

Bron / foto Sporting Krommenie

Naar alle Sporting Krommenie publicaties