ClubsHPSK

Mo Kusadasi nieuwe trainer Sporting Krommenie

Sporting Krommenie is zeer verheugd kenbaar te kunnen maken dat Mo Kusadasi de nieuwe hoofdtrainer wordt van Sporting Krommenie vanaf seizoen 2024-2025. Na een zorgvuldige zoektocht bleek Mo Kusadasi op dit moment het beste te voldoen aan het profiel trainer dat Sporting Krommenie de komende jaren nodig heeft om haar ambities te realiseren.

Sporting Krommenie is een bruisende voetbalvereniging boordevol ambitie met uitstekende faciliteiten die al jaren flink groeit. Speerpunten bij Sporting Krommenie zijn onder meer het investeren in de kwaliteit van het voetbal en de trainersstaf, doorstroom en ontwikkeling van de eigen jeugd, en een veilig en plezierig sportklimaat voor iedereen. Daarbij past de ambitie om met de jeugdselectie teams zo hoog mogelijk te voetballen en met het eerste elftal de komende jaren promotie naar de 2e klasse af te dwingen.

Lees op de website van Sporting Krommenie verder met oa een reactie van Mo Kusadasi


Voetbal Varia wordt opgesplitst in 2 delen. Op deze website voetbalvariazaanstreek.nl komt oa het nieuws mbt de Zaanse clubs en alle uitslagen & standen (regionaal bereik). Op voetbalvaria.nl blijft oa het overzicht met Jeugdtoernooien en de KNVB publicaties (landelijk bereik) . Ook de social media kanalen zijn gesplitst. De “oude” kanalen zijn omgezet naar Voetbal Varia Zaanstreek en voor Voetbal Varia zijn nieuwe accounts gemaakt Klik hier voor het nieuwe instagram account en klik hier voor het nieuwe facebook account


Bron / foto Sporting Krommenie

Naar alle Sporting Krommenie publicaties