AssendelftClubsHP

Martine Meurs-van Pelt verlengt weer bij Assendelft VR

Het bestuur van vv Assendelft is zeer verheugd te melden dat Martine Meurs-van Pelt haar contract heeft verlengd. Het seizoen 2023-2024 wordt haar vierde seizoen als trainster van de Assendelft dames 1. Ook Saskia Kortekaas heeft verlengd als elftalleider.

Het huidige seizoen is zeer succesvol voor de dames 1 van vv Assendelft. In december is het kampioenschap in de vierde klasse binnengehaald. Dit is groots gevierd. In de huidige voorjaarscompetitie staat de ploeg wederom ongeslagen bovenaan. Naar verwachting kan op 14 mei a.s. het kampioenschap gevierd worden. Volgend seizoen zal de ploeg zich inschrijven voor derde klasse.

Over de ambities in het aankomende seizoen: ‘het doel is om ook bovenin de derde klasse mee te draaien. Maar plezier blijft voorop staan en dat is het huidige seizoen zeker gelukt. Hiernaast zijn we gedurende het seizoen beter gaan voetballen. Voor de dames 1 hebben we nu een selectie van 16 dames. De huidige selectie gaat grotendeels door.’

vv Assendelft gaat met zes dames en meiden teams het nieuwe seizoen in. Dit betreft de dames 1, de dames 30+,  de onder 20, onder 17, onder 15 en onder de 13. Ook in de leeftijdsklasse daaronder spelen meiden mee met de jongens-teams, maar er is nog genoeg ruimte voor nieuwe aanwas van speelsters voor de meiden/dames-teams. 

Op de foto van links naar rechts: Jan Schavemaker, Martine Meurs-van Pelt en Erik Jan Aafjes 

Aangeleverd vv Assendelft


Laatste vv Assendelft publicaties