ClubsHPRWZ

Internationale Kinderdag Rood Wit Zaanstad groot succes

Dinsdag werd er bij Rood Wit Zaanstad ter ere van de Internationale Kinderdag diverse activiteiten voor de jeugd georganiseerd. Zowel leden als niet-leden konden meedoen aan de diverse voetbalspelletjes die op het veld waren uitgezet. Onder leiding van hoofdtrainer en Technisch Coördinator Levinho Wijdenbosch deed de groep eerste een gezamenlijke warming-up, voordat de kinderen werden onderverdeeld bij de verschillende voetbalonderdelen. 

 

Uiteindelijk stonden er meer dan 65 kinderen op het veld, die de grootste plezier hadden bij het slalommen, afwerken op doel en gaten schieten. Voordat er daarna met z’n allen gegeten werd in de kantine, was er ook nog ruimte voor een kleine “serieuze” onderbreking. Muctar Issa werd namelijk gehuldigd met een mooie oorkonde en een bal aangezien hij de 100e jeugdlid is van Rood Wit Zaanstad. En moeder en dochter Reini Hulsman en Cindy Saglam werden in het zonnetje gezet voor al hun werk doordeweeks en op zaterdag in onder andere de kantine. Na de huldigingen en het eten was er nog tijd om uit te leven op de springkussens en voor wat onderlinge partijtjes, voordat iedereen met een zakje snoep en drinken zeer tevreden naar huis ging. 

 

Levinho Wijdenbosch: “uiteindelijk konden we spreken van een mooie grote opkomst, waarbij zelfs al enkele niet-leden aangaven graag lid te willen worden bij onze club. Daarnaast was het goed te zien dat er ook veel enthousiaste ouders (van nieuwe leden) meegekomen waren, die spontaan meehielpen bij de organisatie. Aangezien we nog steeds flink groeien bij de jeugd, kunnen we ook zeker niet zonder hun. Niet alleen hebben we de kinderen een leuke middag bezorgd, ook hebben we de ouders weer wat beter leren kennen. Het was dan ook op meerdere manieren een zeer geslaagde middag!”

Laatste Rood Wit Zaanstad publicaties