HPVVZC 24

Loting FEBO Zaanstad Cup 2024

Terwijl de competities in de beslissende fase is terecht gekomen, zijn de voorbereidingen op het Zaanse slotstuk van het seizoen in volle gang. Van 18 juni t/m 22 juni zal er op het complex van zvv Zaandijk weer gestreden worden om de felbegeerde FEBO Zaanstad Cup.

In totaal zullen er aan deze editie 20 heren teams en 10 vrouwen team meedoen (overzicht deelnemers). Sporting Krommenie en Telstar VR waren de winnaar van vorig jaar, toen het toernooi plaats vond bij Sporting Krommenie. Bij de vrouwen zullen we sowieso een andere winnaar krijgen, aangezien Telstar VR Beloften dit jaar niet mee zal doen.

Donderdag 23 mei vindt bij zvv Zaandijk de loting van de FEBO Zaanstad Cup plaats. Niet alleen zullen de poule indelingen en wedstrijdschema’s bekend worden gemaakt ook zal op deze avond het inmiddels traditionele promofilmpje worden gelanceerd.

Net als voorgaande jaren zullen de poulewedstrijden plaats vinden op dinsdag tot en met vrijdag en zullen op zaterdag de finale wedstrijden gespeeld worden.


Naar alle Zaanstad Cup 2023/24 publicaties