ClubsHPJisp

Loting als start jubileumactiviteiten vv Jisp

Zaterdag stond er bij vv Jisp een mooie voetbal dag gepland. Niet alleen stonden er drie thuiswedstrijden op het programma, waarbij het 1e elftal zich kon plaatsen voor de nacompetitie, ook werd er een aftrap gemaakt voor de jubileum activiteiten ter ere van het 90 jarige bestaan (14 april 1933) van de club.

Al tijdens de wedstrijd van het eerste elftal, die helaas met 1-4 verloren ging,  verzamelden zich meerdere oud-spelers en trainers op het complex. Tijdens het jubileum weekend (8/9 september) wordt er namelijk onder andere een wedstrijd gespeeld tussen enkele huidige en oud spelers van de clubs. De teams staan onder leiding van oud-trainers Marcel Blank en Jan Koene en zaterdag was de loting voor de invulling van de teams (zie hieronder).

Interim voorzitter Peter Heykamp, die zelf ook mee zal spelen in het team van Marcel Blank, bekruipt deze middag vooral een gevoel van trots. Trots op de club en trots op haar vrijwilligers. Peter: “het is natuurlijk enorm bijzonder dat zo’n kleine club een 90-jarig jubileum mag gaan vieren. Vooral in de tijd dat het steeds lastiger wordt om nieuwe vrijwilligers te vinden, staan er bij ons toch steeds weer (nieuwe) clubmensen op die wat extra’s willen doen. 

Het doet je dan ook beseffen dat we blijkbaar nog steeds van een enorme waarde zijn voor de leden en voor de mensen uit het dorp. Maar ook oud-leden komen graag bij ons langs en voelen zich dan altijd welkom. Iedereen die we uitgenodigd hadden voor de jubileum wedstrijd, was ook gelijk enthousiast om mee te doen. We kijken dan ook erg uit naar het grote feestweekend in september om met elkaar het (90-jarige) bestaan van onze bijzondere club vv Jisp te vieren.”

Globale invulling jubileum weekend: 

Vrijdagavond

Voetspelletjes & BBQ & Camping voor de jeugd

Zaterdag

Diverse voetbalactiviteiten met oa 7*7 toernooi voor (oud) senioren (h/v)
“The Battle” tussen teams Marcel Blank en Jan Koene
Jubileumfeest voor leden en oud-leden in De Lepelaar met oa muziek van Hastalavista

Team Jan KoeneTeam Marcel Blank
Rik RemmelzwaalErwin Heijn
Marcel HofmanBoris de Jong
Stan SnijdersAlbert Veldt
Zino VeldtAaron Conijn
Jan Willem DijkstraPatrick Markx
Peter AndriessenLesley Groen
Sander SmitRon Luttik
Stijn BeelinkJouke Ferwerda
Quinten PraagBart Dijkstra
Tjeerd BeijensHuub van Essen
Yannick KlopperPeter Heykamp
Peter PraagJan Jaap Jonker
Hidde SnijdersRonald Hofman
Tycho SierhuisFrank van der Heide
Robin MakJan van der Heide
Daan van PuttenQuinten Klopper
Kick KlopperBer Luttik

Laatste vv Jisp publicaties