ClubsHPWSV

WSV’30 verlengt met HJO Marciano Sleeswijk en Lisanne Potthoff

WSV’30 heeft de contracten met haar HJO Marciano Sleeswijk en zijn vaste rechterhand Lisanne Potthoff weer met een jaar verlengd. Jeugdvoorzitter Rob Luttik is namens het bestuur zeer tevreden over de contract verlenging van het duo, die momenteel bezig zijn met hun 3e seizoen bij de club.

Rob Luttik: We hebben de laatste jaren met ons huidige beleid binnen de club enorme grote stappen gezet. Mede door het aanbieden van cursussen en het voeren van structureel overleg is het niveau van onze trainers en dus de gehele jeugdafdeling nog meer omhoog gegaan. Ook de onlangs gesloten samenwerking met AZ, past binnen dat beleid. Aangezien de club voornamelijk vanuit de vraag van de aangesloten amateurclubs werkt, krijgen we ondersteuning die specifiek op WSV’30 is gericht. We kunnen hierdoor onze trainers nog meer tools (gaan) geven bij het trainen en begeleiden van de elftallen. Marciano en Lisanne zijn in dat proces van de laatste jaren leidend geweest en het is goed dat we dat nu met elkaar kunnen voortzetten.  

Marciano Sleeswijk: ook volgend seizoen zullen we onze trainers cursussen gaan aanbieden. Waar we de afgelopen periode met name de hoofdtrainers een opleiding hebben aangeboden, zullen we dat nu gaan doen aan de trainers van de overige teams. Daarnaast verwachten we van de hoofdtrainers dat zij de overige trainers met hun al opgedane kennis en ervaring nog meer gaan ondersteunen. We hopen zo verder te bouwen op het al gelegde fundament, waarbij we uiteindelijk naar een situatie toe willen dat alle trainers binnen de jeugdafdeling al een sterke binding hebben met de club dan wel zelf opgeleid zijn.   

Daar zullen we nog heel veel werk voor moeten verzetten, maar we hebben daar samen met het jeugdbestuur alle vertrouwen in. We werken al enkele jaren fijn samen met Rob en na de herinrichting van het jeugdbestuur is Shareska Wijngaard daar ook bij gekomen. Na een onrustige periode binnen de club, moeten wij en het jeugdbestuur er in ieder geval voor blijven waken dat het clubbelang boven het individuele belang zal blijven gaan. Maar ook dat bij het prestatief en recreatief beleid dat we beide willen hanteren, het één nooit ten koste mag gaan van het andere. We willen als club uiteindelijk graag naar een hoger niveau, maar tegelijkertijd moeten we ook de typische dorpsclub blijven en daar ligt een mooie uitdaging voor de komende periode! 

Laatste WSV’30 publicaties